Byggepladshegn til både erhverv, events, maraton og festivaller mm.

Står du og skal bruge byggepladshegn til et erhvervs projekt eller event, så læs med i indlægget her. Vi guider dig nemlig til hvilken form for indhegning der er ideel at bruge, når du skal indhegne arrangementer og byggepladser.

Byggepladshegn til andet end byggepladser

Naturligt nok er byggepladshegn ideelt til byggepladser, men det bruges også ofte i mange andre sammenhænge. Det som kendetegner netop denne slags hegn, er at det er mobilt og har en lav vægt. Det betyder at du nemt kan flytte det til det du nu en gang skal bruge det til. Dette er specielt ideelt på byggepladser, hvor du har brug for at indhegne byggeprojektet i en periode. Det er nemt at flytte hegnet, hvis du pludselig skal indhegne et andet sted eller hvis der skal åbnes op ind til pladsen.

Samme princip gælder for events som maraton, festivaller, byfester med mere. Her står man typisk og skal bruge et byggepladshegn eller mobilhegn, som det også kaldes, i en enkelt dag eller nogle få dage. Som instans lejer du typisk et byggepladshegn fra et firma som er specialiseret inden for opsætning og montage af hegn og indramnings løsninger. De kan vejlede dig i hvilken slags hegn der vil være bedst til din situation, og så kan de oven i købet bringe og montere samt hente og afmontere det igen.

Hvad skal du bruge hegn til

Firmaer som tilbyder byggepladshegn, har typisk også en del andre løsninger at tilbyde. Det afhænger i høj grad af hvad du skal bruge hegn til. Hvis du går efter mere permanente løsninger, så er det naturligt nok andre slags hegn der er mere ideelle. Måske der skal opsættes støjhegn i forbindelse med en trafikeret vej, eller måske du har brug for elektrisk hegn på din går. Det kan også være du er på udkig efter porte. Her skal der tages stilling til om det skal være svingporte eller skydeporte. Det afhænger også ofte af formålet med porten.

For eksempel hvor den skal installeres, og hvad der skal kunne komme ind og ud. Ofte er det en personlig preference, så det er noget du selv bør kigge nærmere på. En god ide når du leder efter indhegning, hvad end det er byggepladshegn eller andre løsninger, er at tage kontakt til et professionelt firma inden for den slags løsninger. De har nemlig den rette ekspertise i at kunne vejlede dig omkring hvilken læsning der vil være det bedste for dig eller din virksomhed.