boligstyling

Boligstyling kan streamline dit brands æstetik og øge synligheden

Er boligstyling noget du har overvejet til din butik, showroom eller kontor? Det kan være med til at skabe en rød tråd mellem dit brands fysiske og digitale tilstedeværelse.

Derfor er boligstyling en god investering

Mange har, når de åbner forretning, en idé om hvordan de gerne vil have tingene skal være, men i mange tilfælde er det sværere end som så at få ideerne til at blive til virkelighed i praksis. Nogle ting fungerer bare ikke som man havde forestillet sig eller regnet med. Det er netop en af grundene til at det kan være en stor hjælp at hyre en professionel inden for boligstyling og indretning til at stå for den del af brandets signalement.

Hvordan man håndterer indretnings situationen som virksomhed er meget individuelt. Det afhænger typisk af virksomhedens størrelse. Er man en større virksomhed, har man typisk et større budget man kan afsætte til den slags aktiviteter. Det kan betyde at de vil lade en professionel om alt hvad der har med boligstyling at gøre. Altså alt fra idé generering og udarbejdelse af tegninger og moodboards til indkøb af interiør og styling af det valgte space.

Hvad går du efter til din virksomhed?

Hvor meget eller hvor lidt du ønsker at være inde over processen er op til dig. Dit brand og virksomhed har sikkert allerede en form visuel identitet, og det er vigtigt at kunne skabe sammenhæng mellem f.eks. din hjemmeside og din butik, kontor eller showroom. Der skal ligesom være en rød tråd uanset hvilken branche din virksomhed befinder sig indenfor. Hvis du driver en highend modebutik, er det vigtigt at indretningen afspejler det. Det betyder at der måske bruges lidt flere penge på lækre prøverum, hvor der sagtens kan anvendes loppefund og antikviteter til selve indretningen. Det afhænger meget af stilen. Måske ønsker du et gennemført feminint univers med lyserød velour, duftende stearinlys og masser af blomster.

Hvis du derimod sælger varer inden for hjælpemiddel industrien, så er det måske en lidt anden tilgang der skal til. Universet skal passe til produktet, så kunden ikke forvirres af for mange udtryk. Boligstyling er også blevet enormt populært at bruge når virksomehder deltager på messer. Her kan du nemlig hyre en professionel til at designe og indrette din messestand, så den fremstår i samme stil som din forretning eller showroom. Det lader sig oftest gøre for et noget mindre budget, da en messestandt typisk kun er sat op 5-6 dage ad gange. Mulighederne er mange, så vær ikke bleg for at undersøge dem og kontakte en fagprofessionel.