Hej alle sammen! I dag skal vi tale lidt om et Pos system, som jeg har i min butik, og som rigtig mange er glade for.

Hvad kan dette POS system?

Hej alle sammen! I dag skal vi tale lidt om et Pos system, som jeg har i min butik, og som rigtig mange er glade for. Det er lige meget hvad du sælger af produkter, så læs med her på bloggen i dag og lær meget mere om dette!

POS system – jeg forklarer hvad det er

Jeg vil i dag forklare jer hvad pos system er, hvad det kan også hvad det koster. Den virksomhed, som jeg vil tale om har været en af Danmarks førende leverandør af betalingsløsninger og POS systemer siden 1995. De har altså mange års erfaring at drage ting fra, når du hyrer dem til at hjælpe dig. Men hvad er et POS system? Ja, POS står for Point Of Sale. Det er det system, som dine kunder betaler med ved kassen. Måske tager det MobilePay, måske kort og kontanter. Det er et system med stort fokus på høj kvalitet, og denne virksomhed går højt op i, at levere Danmarks bedste service til deres kunder. Sådan et system kan koste alt fra 149kr og måneden og op. Man kan nemlig leje det, og det synes jeg er mega smart, så det ikke er mega dyrt at købe på én gang. Skal du være deres kunde? Jeg er, og jeg er virkelig glad. Det er et system, som bliver anvendt i mange forskellige brancher såsom restauranter, caféer og barer, fast food restauranter, isbutikker, fiskebutikker, messe- og kongress centre, sko- og tøjbutikker, frisører, bagere, lufthavne, tivolier og festivaller, bilforhandlere og meget meget mere.

Jeg fortæller altid om produkter, som jeg elsker

Jeg elsker at tale om produkter, som jeg kan anbefale. Det her er noget, som jeg klart kan anbefale. Det er en super fleksibel kasseterminal med et innovativt pos system, og det kan jeg tydeligt mærke i min dagligdag. Man kan selv vælge layoutet på sin kasseterminal og det har jeg gjort flittigt brug af. Så nar vi har bestemte events eller tilbud, så kan vi regulere layoutet ud fra dette. Der er flere forskellige layouts, som allerede er designet, men du kan også skabe dit helt eget layout fra bunden. Når du vælger design eller layout, så er det vigtigt at have in mente, at det er et velfungerende layout, der både er nemt og overskueligt for dig og dine medarbejdere at bruge. Jeg håber, at denne blogpost har været en stor hjælp for dig og din virksomhed. Kom snart igen.

Læs mere her.